Блог

image

Дай да ти видя ръцете, за да ти кажа на колко си

Рецепта за вечна младост няма, макар че опитите продължават. Има едно нещо обаче, за което, ако всяка жена знае как да се грижи, винаги ще се чувства млада и желана. Бъдете готови да се изфукате, когато чуете: „Дай да ти видя ръцете, за да ти кажа на колко си.“

Виж повече
image

Защото обичаме лятото...

В очакване на вълнуващи, горещи дни и нощи навярно вече разхвърляте летния гардероб и броите колко от миналогодишните дрешки и бански все още стават. Даваме ви 6 важни препоръки, които ако се постараете и спазите до една, кожата ви ще заблести и ще се чувствате изключително комфортно в собственото си тяло.

Виж повече
image

Какви тайни крият жените с красива коса

Дали косата е дълга или неприлично къса, здравата и поддържана коса блести по особено примамващ начин. Ако мечтаете да събирате погледи и въздишки след себе си, научете се как да се грижите за косата си.

Виж повече
image

Как да изберем салон за красота?

Когато става въпрос да доверите своята красота (а понякога и здраве), намирането на точния салон може да се окаже трудна задача. Вижте нашите съвети за избора на правилното място.

Виж повече
image

Микроблейдингът – подходящ ли е за нас?

Веждите са рамката на лицето и от формата им зависи как ще изглеждаме. Има ли начин за корекция, ако не ни харесват? Какво е микроблейдинг? Как протича процедурата и колко време трае ефектът от микроблейдинг?

Виж повече
image

Миглопластиката – истини и митове

Защо миглите „косъм по косъм“ и миглопластика с 2D, 3D мигли са толкова популярни? Възможно ли е да имаме дълги и гъсти мигли всеки ден без никакви усилия. Кои са най-разпространените твърдения и дали те отговарят на истината?

Виж повече
image

Как да бъдем красиви на Коледа

Коледа е онова магично време, в което повечето хора са си вкъщи и се радват на почивка, вкусна храна и семеен уют. Ако сте решили, че сега е моментът да отделите време за себе си, вижте нашите съвети как да се чувствате красива и да ви е комфортно по време на Коледа.

Виж повече