Блог

Трайно извиване на мигли – възможно ли е?

За следящите последните модни тенденции и иновации в света на красотата, ламинирането на мигли не е новост. За хората, които мечтаят за извити мигли – това е страхотна възможност. А за останалите, цъкащи с език – поредната глезотия да си дадеш парите на вятъра. Без значение вие към коя група спадате, този материал ще хвърли малко светлина върху процедурата и защо всъщност е толкова хитова.

Има един инструмент за извиване на миглите, който е част от ежедневието на много дами. Най-често те имат прави мигли, които правят погледа унил, а очите да изглеждат уморени. Това ежедневно притискане и извиване може да травмира косъмчетата, а в някои случаи дори да ги отреже или отскубне. Ако не искате повече да губите време, да рискувате визията си и да се тормозите с извивачките, то ламиниране на мигли е добро решение за вас.

Какво представлява трайно извиване на миглите?

Това е процедура, която се извършва в много салони за красота и е различна от удължаването на мигли „косъм по косъм“. Трайното извиване или още ламиниране на миглите се състои в извиване на собствените мигли и постигане на красив и напълно естествен резултат.

Как протича процедурата?

1.      От очите се премахва всякакъв грим.

2.      Уточнява се желаната извивка според дължината на миглите и търсения ефект.

3.      Използват се малки ролки за еднократна употреба, към които се закрепват миглите.

4.      Нанася се специален продукт, който фиксира миглите в желаната позиция.

5.      След известно време се измива и се нанася втори продукт.

6.      Премахват се всички субстанции и се слага подхранващ серум (или друг продукт).

7.      Най-често всичко това отнема около 45 минути.

Резултатите са трайно извити мигли, които придават изразителност на погледа и подчертават естествената красота на очите. Това позволява да забравите за металните извивачки и още със събуждането си да имате прекрасно извити мигли.

При ламинирането на мигли се използват безвредни и офталмологично тествани продукти, които не дразнят очите. За да сте сигурни, че сте в ръцете на професионалист, задължително проучете салона преди да го посетите. Ако се питате колко често трябва да повтаряте процедурата, тя няма нищо общо с поддръжката при миглопластиката. Достатъчни са посещения на 2-3 месеца, за да се наслаждавате на съблазнителен и магнетичен поглед. Няма никакъв проблем ежедневно да се ползват грим и спирала, както и всякакви козметични продукти, няма изисквания или специални грижи.

На много дами се предлага боядисване на миглите, като това може да стане най-рано 7 дни след извиването. Така се получават извити и тъмни мигли, които нямат нужда от никакъв грим. Вие получавате изразителен поглед и повече време да поспите сутрин.

 

Бъди Винаги Красива с нас!

Екипът на vinagikrasiva.com