За Нас

„Винаги Красива“ е място, което свързва салоните за красота с техните клиенти и им позволява да бъдат в постоянен контакт.

Ако си салон за красота и искаш да достигнеш до повече клиенти и искаш твоите постоянни клиенти да знаят, когато пускаш нова услуга или промоция – това е точното място за теб. Регистрирай се от тук.

Ако си клиент на салон за красота, искаме да ти представим нашата философия – знаем, че всеки има любимо място, където да поддържа своята визия. Ние вярваме, че клиентите НЕ търсят най-евтината оферта, а търсят преди всичко качество. Ние искаме да те държим в течение с това, което предлага твоя любим салон. Салоните във "Винаги Красива" са салони, които изповядват нашата философия:

  • Те правят своите промоции, но не за сметка на качество!
  • Те правят своите промоции за своите постоянни клиенти!

Намери своя любим салон за красота и се абонирай за специалните предложения в него. Така няма да правиш компромис с качеството и ще можеш да се възползваш от атрактивната цена.

Ако не откриваш своя любим салон, пиши ни на [email protected] или използвай Контактната форма и ние ще се свържем с него, за да го регистрираме.

Ако желаеш да се свържеш с нас, може да ни намериш на:
Адрес: София, бул. Черни Връх 23Г
Email: [email protected]